Kalmasiivous
Helsinki, Espoo, Vantaa

Kalmasiivous kuolemantapausten avuksi

Kuoleman kohdatessa, kalmasiivous on välttämätön toimenpide. Clean4u on kalmasiivouksen apuna. Kalmaapusiivouksia tehdään kaikenlaisiin eri kohteisiin, kuten asuntoihin, mökkeihin, veneisiin, autoihin, vajoihin ja saunoihin.

Kuolemantapauksen kohdatessa on aina ilmoitettava viranomaisille. Kuolematapaukset ovat aina poliisin tutkinnan alaisia tapauksia. Kun vainaja on siirretty pois tiloista ja viranomaisilta on saatu lupa siivouksen aloittamiseen, voidaan kalmasiivouksen puhdistajat kutsua paikalle. kalmasiivoojien tehtävänä on siivota tilat siihen kuntoon, että niissä on mahdollista oleskella tai että ne on mahdollista myydä eteenpäin.

kalmasiivous

Kalma-asunnon siivous ammattitaitoisesti

Kalma-asunnon siivouksen jälkeen annamme vahinko raportin josta käy ilmi vahingon laajuus ja siivouksen tarve.

Clean4u tarjoaa kalmasiivouksen aina oman siivoustiimin joka keskittyy vain kalmasiivouksen, tällä varmistamme palvelun laadun ja siivouksen lopputuloksen.

Tilojen kalmasiivoukset

Ennen siivoksen tilausta on syytä muistaa

Raivaussiivous tarkoittaa sitä, että huoneisto on tyhjennettävä ennen kuin sen pystyy siivoamaan puhtaaksi.

Palvelun tilaamisen yhteydessä on sovittava, sisältyykö tilaukseen pelkkä tavaroiden poisvienti, vai siivoammeko tilat myös perusteellisesti. Raivaussiivous ei ole koskaan mikään pikkuhomma, vaan usein on tarpeen arvioida tarvitseeko tila mahdollisesti myös tuholaistorjuntaa, otsonointia, desinfiointia tai muuta erityistyötä. Siksi onkin usein äärimmäisen tärkeää keskustella tarkasti työn sisällöstä. Käymme usein myös paikan päällä

Tarjouspyyntö

Palvelun tiedot

Kohteen tiedot

Asiakkaan tiedot