Kotisiivous
Helsinki, Espoo, Vantaa

Luotettavaa ja ammattitaitoista kotisiivousta

Meiltä onnistuu takuuvarmasti ammattitaitoinen palvelu ilman piilokuluja kilpailukykyiseen hintaan. Haluamme että voitte jättää huolehtimisen ja tarjoammekin siivoustakuun jos et ole tyytyväinen lopputulokseen suoritamme korvaavan siivouksen maksutta vielä saman päivän aikana.

Puhtaan lopputuloksen, edullisen hinnan lisäksi tarjoamme kaupan päälle hymyn ja se ei maksa mitään.

Säännöllinen kotisiivous

Mikäli olet kiinnostunut säännöllisestä kotisiivouksesta, tarjoamme esittelysiivouksen puoleen hintaan ja tämä ei vielä sido mihinkään. Esittelysiivouksen aikana on mahdollista sopia asiakaskohtaiset työohjeet ja siivoukseen käytettävän ajan. Esittelysiivouksen aikana olisi toivottavaa että asiakas olisi paikalla jotta voimme ottaa huomioon mahdolliset toiveet. Myös ensimmäisen kerran aikana on tarkoitus tutustua siivoojaan/siivoojiin hieman paremmin. Pyrimme pitämään saman siivoojan kohteessa niin pitkään kuin vain mahdollista. Jos tulee tarve muutokselle niin olemme aina hyvissä ajoin asiakkaaseen yhteydessä ja sovimme mahdollisesta sijaisesta yhdessä.

Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja ammattilaisia, joilla on asenne kohdallaan! Huolehdimme työntekijöimme hyvinvoinnista hyvillä työsuhde-eduilla sekä henkilökohtaisilla kehityskeskusteluilla. Käytämme vain omaa henkilökuntaa joille teemme asianmukaiset turvatarkastukset ja kaikilla työntekijöillämme tulee olla nuhteeton tausta.

Kaikki siivouspalvelumme on kotitalousvähennyskelpoisia. Saat -50% vähennyksen meiltä ostetusta työstä.

Kotisiivous sisältää

Makuuhuone, olohuone ja yleiset tilat

Keittiö

Kylpyhuone ja WC

Lisäpalvelut

Tarjouspyyntö

Palvelun tiedot

Kohteen tiedot

Asiakkaan tiedot