Kuolinpesän tyhjennys
Helsinki, Espoo, Vantaa

Kuolinpesän siivous ja tyhjennys

Kuolinpesän siivous on aina todella kuormittava urakka, työtä riittää ja muitakin asioita tulisi hoitaa samalla. Myös henkisesti työ on raskasta ja todella kuormittavaa. Clean4U tarjoaa apua kuolinpesän siivouksessa kuten toivotte. Järjestämme myös tarvittaessa kuolinpesän tyhjennyksen puolestasi ja tyhjennyksen jälkeen hoidamme varsinaisen kuolinpesän siivouksen. Clean4u hoitaa kuolinpesin siivoukset ammattitaidolla, luottamuksella sekä hienotunteisesti.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kuolinpesän tyhjennyksestä tai kuolinpesän siivouksesta.

Kuolinpesän siivouksen hinta

Kuolinpesän siivouksen hintaan vaikuttaa moni asia, kuten asunnon koko, kuolinpesän tyhjennyksen tarve, asuntotyyppi jne. Siivous on tietenkin mahdollista suorittaa kustannustehokkaammin kerrostaloasuntoon, kuin suureen omakotitaloon, jossa on asuttu koko elämä.
Haastavimmissa tapauksissa asuntoon on jäänyt hajuhaittoja tai kohdetta ei ole viimeisten vuosien aikana juurikaan siivottu. Järkevintä on käyttää ammattilaisten tarjoamaa siivousapua, sillä muutoin taakka voi koitua liian raskaaksi.

Kuolinpesän siivous on tärkeä osa kuolinpesän tyhjennysprosessia

Alla on joitakin vinkkejä kuolinpesän siivouksen helpottamiseksi:

  1. Suojaa itsesi: Kuolinpesän siivous voi altistaa sinut erilaisille bakteereille ja epäpuhtauksille. Käytä suojakäsineitä, hengityssuojainta ja muita suojavaatteita varmistaaksesi oman turvallisuutesi.
  2. Pyydä apua: Kuolinpesän siivous voi olla valtava työ, joka vaatii apua. Pyydä apua ammattilaiselta.
  3. Huolehdi henkilökohtaisista esineistä: Kuolinpesä voi sisältää henkilökohtaisia esineitä, kuten kirjeitä, valokuvia ja päiväkirjoja. Huolehdi näistä esineistä huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu siivouksen aikana. 
  4. Kuolinpesän siivous on usein hyvin tunnepitoinen ja vaikea prosessi. Ota aikaa pyri käsittelemään asioita yksi kerrallaan.

Kuolinpesän tyhjennys

Kuolinpesän tyhjennys tarkoittaa vainajan jälkeen jääneen omaisuuden myyntiä tai jakamista kuolinpesän osakkaiden kesken. Kuolinpesän tyhjennyksen suorittaminen riippuu siitä, onko vainajalla testamenttia vai ei, sekä kuolinpesän osakkaiden määrästä ja heidän välisestä sopimuksesta.

Kuolinpesän osakkaat voivat päättää myydä kaiken omaisuuden ja jakaa myynnistä saadut varat tasan osakkaiden kesken, tai jakaa omaisuuden suoraan osakkaiden kesken. Ennen kuolinpesän tyhjennystä on kuitenkin suositeltavaa selvittää kuolinpesän velat ja varmistaa, että ne maksetaan ennen kuolinpesän omaisuuden jakamista tai myymistä.

Kuolinpesän tyhjennys on usein monimutkainen prosessi, ja suosittelemme, että otat yhteyttä asianajajaan tai muuhun ammattilaiseen, joka voi auttaa sinua selvittämään kuolinpesän tyhjennystä koskevat asiat ja varmistaa, että kaikki sujuu oikein ja lakien mukaisesti.

Waly & Koskinen Law

Tarjouspyyntö

Palvelun tiedot

Kohteen tiedot

Asiakkaan tiedot