Raivaussiivous ja häätöasuntojen tyhjennys Helsinki, Espoo, Vantaa

Raivaussiivoukset ammattitaidolla

Raivaussiivous tarvitaan silloin kun huoneisto on tyhjennettävä ennen kuin sen pystyy siivoamaan puhtaaksi. Raivaussiivous-palvelu tilataan usein kun kyseessä on kuolinpesän tyhjennys tai kun vuokralainen on jättänyt asunnon tyhjentämättä. Raivaus-siivouksen tarve on usein sellainen johon on syytä tilata ammattilaisen apua, suoritamme raivaussiivoukset ammattitaidolla avaimet käteen periaatteella.

raivaussiivous

Tavanomaisesti raivaussiivous sisältää

Hoidamme myös kaikki vaadittavat ilmoitusvelvoitteet isännöitsijälle asunnon mahdollisista purku- ja muutostöistä. Laadimme myös tarkan raportin tilaajalle tai  isännöitsijälle asunnon raivauksen yhteydessä havaituista vahingoista, kuten putkivuodoista, viemäritukoksista, sähkölaitteiden toimimattomuuksista tai vaarallisista kytkennöistä.

Vaikeissa raivaussiivous kohteissa

Säännöllinen kotisiivous

Kartoitamme aina raivattavan kohteen ennen työn aloitusta ja teemme tarjouksen, joka sisältää asianmukaisen dokumentaation ja suositellun prosessin raivaussiivouksen toteuttamiseksi. Teemme tarvittaessa myös hajunpoistoa otsonoimalla kohteen.

Mikrobit ja hajuhaitat leviävät helposti kanavien kautta muihin asuntoihin. Asuinhuoneiston peruspuhdistus ei välttämättä aina riitä. Kaikki raivaussiivoukset sisältävät asianmukaisen desinfioinnin, sekä asunnon varsinaisen loppusiivouksen. Käytämme asianmukaisia ammattilaisille tarkoitettuja varusteita sekä välineitä.

Häätösiivous

Häätösiivouksen pääpaino on asunnon palauttamisessa asuttavaan kuntoon. Usein tähän liittyy asunnon tyhjennys tai raivaussiivous. Teemme asunnon tyhjentämisestä helppoa sinulle, suoritamme häätösiivous-palvelun nopeasti ja ammattitaidolla. Saamme siivottoman kohteen jälleen asumiskelpoiseksi.

Usein myös häätösiivous sisältää

remonttisiivous

Asunnon kuolinpesän tyhjennys

Kuolinpesän siivous aiheuttaa valtavasti työtä ja surullisen usein myös ikäviä tilanteita. Kuolinpesän siivous on raskas taakka kannettavaksi ja epämiellyttävää työtä on paljon. Hoidamme kuolinpesän siivoukset avaimet käteen -periaatteella. Autamme myös tarvittaessa kuolinpesän tyhjennyksessä irtaimistosta. Ikävimmissä tapauksissa voimme myös suorittaa asunnon otsonoinnin hajuhaittojen poistamiseksi.

Tarjouspyyntö

Palvelun tiedot

Kohteen tiedot

Asiakkaan tiedot