clean4u logo

Allergiasiivous
Tampere & Pirkanmaa

Jätä allergiasiivous meidän huoleksemme

Kodin siisteyden merkitys korostuu etenkin silloin, kun perheessä on allergiasta kärsiviä jäseniä. Allergiat ovat yleisiä: Allergia- ja Astmaliiton mukaan joka toinen suomalainen kärsii allergiaoireista elämänsä jossakin vaiheessa. Kotona allergiaa voivat aiheuttaa esimerkiksi pölypunkkipöly, sieni-itiöt, siitepöly, eläinpöly ja tekstiilipöly. Myös ulkoa tulevat saasteet ja tupakansavu voivat saada aikaan allergisia oireita.

Allergiasiivouksen tavoitteet

Allergiasiivouksen tavoitteena on saada allergeenit kodissa mahdollisimman vähäisiksi, jotta allergiasta kärsivän perheenjäsenen olisi mahdollisimman hyvä olla kotona. Allergikon kotiin on kannattaa valita sellaiset sisustusmateriaalit, jotka eivät kerää pölyä. Koriste-esineet ja kirjat on hyvä säilyttää ovellisissa kaapeissa, jotta pölyjen pyyhkimistä ei olisi niin paljon. Allergiakodissa on erityisen tärkeää puhdistaa kaikki pinnat huolella. Puhdistusjärjestys etenee ylhäältä alaspäin, kuten perussiivouksessakin, mutta ensimmäisen puhdistuskerran jälkeen kaikki vaakatasossa olevat pinnat puhdistetaan vielä uudelleen nihkeällä liinalla tai mopilla.

Allergiasiivouksen kriteerit

Allergiatunnuksen kriteerit ovat laadittu yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden ja puolueettomien tutkimuslaitosten tutkijoiden kanssa. Tuoteryhmiä koskevat kriteerit päivitetään tarvittaessa vuosittain huomioiden kuitenkin se, että jokaisella käsittelykerralla tuote analysoidaan aina päivittäisen tilanteen ja saatujen lääketieteellisten tilastojen valossa. Allergiatunnuksen myöntämisen tai hylkäyksen perusteluna on aina lääketieteellinen tai tutkimuksellinen peruste. Tuotteista tulee toimittaa asiantuntijakäsittelyä varten aina 2 näytekappaletta.

Pesuaineena Kiilto

Kotimainen johtava puhdistusalan valmistaja on saanut Allergiatunnuksen kaikille uusille hajusteettomille Kiilto Airi -tuotteille. Pesu- ja puhdistusaineet ovat hajusteettomia. Käytämme siivousvälineitä, jotka ovat puhtaat ja imurina hepa-suodattimella varustettu pölynimuri.

Allergiasiivous

Allergiasiivous pähkinänkuoressa

Tarjouspyyntö

Palvelun tiedot

Kohteen tiedot

Asiakkaan tiedot