clean4u logo

Astianpesukoneen asennus Tampere ja Pirkanmaa

Jätä astianpesukoneen asennus ammattilaisille

Astianpesukoneen asennus kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi, sillä kotivakuutukset eivät kata asennusvirheistä aiheutuvia vahinkoja, jos asukas on suorittanut asennuksen itse.
Astianpesukoneen asennus

Astianpesukoneen asennus sisältää

Normaalista käyttökunnosta poikkeavat lisäasennukset ja -määritykset käsitetään lisätöinä, joista asentaja laskuttaa vastaanottajaa erikseen. Tällaisia asennuksia ovat mm. integroitavien laitteiden kalusteasennukset. Esim. astianpesukoneeseen etulevyksi asennetaan kalustelevy.

Asennettava huolellisesti

Astianpesukone asennetaan sille kuuluvaan tilaan ja tasapainotetaan vatupassilla. Vesi- ja poistoletkut asennetaan siten, etteivät ne jää kiristyksiin ja ettei hankaamisesta johtuvaa kulumista tapahdu. Asentaja varmistaa, että liitännät ovat tiiviit eikä vesivuotoja tapahdu.

Huomiotavaa

Mikäli pesukone ei mahdu sille varattuun paikkaan, ei asennusta voida suorittaa. Kalusteasennukset ovat mahdollisia, mutta näistä on sovittava aina etukäteen. Lisätöillä erillinen tuntihinta, joka sovitaan AINA etukäteen asiakkaan kanssa. Mikäli asennus ei ole mahdollinen ilman lisäosia on nämä mahdollista hankkia asentajalta paikan päällä. Mahdollisia lisäosia ovat: Adapteri vesihanan ja pesukoneen letkun väliin, joko ½ tai ¾ liitin. Uusi poistoletku, esim eri pituus.

Vinkkejä astianpesukoneen turvallisempaan käyttöön:

Astianpesukoneen asennus ei sisällä

Mikäli asennuksen suorittamiseksi tarvitaan muita kuin pientarvikkeita, jotka eivät ole toimitettavan laitteen mukana (esimerkiksi jatkojohtoja, vuotosuoja tai kaapeleita), asentaja toimittaa ne mahdollisuuksien mukaan ja laskuttaa ne erikseen asiakkaalta.
astianpesukone asennus

Tarjouspyyntö

Palvelun tiedot

Kohteen tiedot

Asiakkaan tiedot