clean4u logo

Ikkunanpesu
Tampere & Pirkanmaa

Clean4U tarjoaa kaikki siivouspalvelut -20%

Luotettavaa ja ammattitaitoista ikkunanpesua

Clean4U tarjoaa ammattitaitoisen ja motivoituneen ikkunanpesutiimin. Kun tilaat ikkunoiden pesun meiltä niin tuloksena on laadusta tinkimätön lopputulos järkevään hintaan. Hoidamme kotitalouksien sekä kaikenkokoisten yritysten ikkunoiden pesun aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

ikkunanpesu

Ikkunanpesu sisältää

Miksi valita ikkunoidenpesu meiltä?

Ikkunanpesu lomake

Kuinka usein ikkunat kannattaa pestä?

Ikkunat kannattaa pestä 2-5 kertaa vuodessa sijainnista riippuen. Vilkasliikenteisten katujen varsilla olevien kohteiden ikkunat likaantuvat tavallista nopeammin. Otollinen aika ikkunoiden pesulle on säiden ollessa riittävän lämpimät. Meidän suosituksen mukaan ikkunat olisi hyvä pestä vähintään kaksi kertaa vuodessa. Keväällä (maalis-toukokuu) ja syksyllä (syyskuu-lokakuu).

Ikkunanpesu painepesurilla?

Emme suosittele missään nimessä pesemään ikkunoita painepesurilla, sillä kovaa painetta käytettäessä tiivisteiden väliin tai seinän eristeisiin menee helposti kosteutta. Erikseen nimenomaan ikkunanpesuun tarkoitettuja sähköisiä pesureita voi sen sijaan käyttää.

Onnistuuko ikkunanpesu talvella?

Ikkunat voi halutessaan pestä myös talviaikaan, joskin liian kovilla pakkasilla puuhaan ei kannata ryhtyä, sillä jäätyminen muodostuu ongelmaksi. Halutessaan voi pesuveteen lisätä hieman autoissa käytettävää tuulilasinpesunestettä, joka estää jäätymistä.

Vinkkejä ikkunoiden pesuun