clean4u logo

Muuttosiivous
Tampere & Pirkanmaa

Muuttosiivous ammattitaidolla

Muuttosiivous on erityisen tärkeää pois muuttaessa kannata unohtaa kunnollista siivousta. Vuokravakuuden palauttaminen tai asuntokauppa edellyttää huoneiston hyväksyttävää kuntoa. Kun tilaat muuttosiivouksen meiltä takaamme että saatte vuokravakuuden täysimääräisenä takaisin.

raivaussiivous

Säästä aikaa muuttosiivouksella

Siivoamme elämisen jäljet kanssasi tehdyn sopimuksen mukaisesti. Tilaa muuttosiivous, niin sinulla jää enemmän aikaa muihin muuttojärjestelyihin! Muuttosiivous on tavallista ylläpitosiivousta perusteellisempi siivous, jossa erityishuomiota saavat kylpyhuone, keittiön uusi, jääkaappi tasot, sekä kaakelit sekä kaikki kodin hyllyt/kaapit.

Muuttaessa muistilista tuntuu loputtomalta ja tekemistä riittää. Tilaamalla Clean4u:n ammattitaitoisen muuttosiivouksen jää sinulla enemmän aikaa muihin tehtäviin.

Muuttosiivous sisältää

Kaikki huoneet

Keittiö

Kylpyhuone ja WC

Lisäpalvelut

Muuttosiivous pikahälytys

Toisinaan saattaa tulla tilanne jolloin siivouksen järjestelyyn ei vain ole ollut riittävästi aikaa, muiden muuttotehtävien ohessa. Ei hätää teemme myös kiireellisiä muuttosiivouksia. Pääsemme muuttosiivouksen avuksi pk-seudulle 1-2h tunnin sisällä ”hälytyksestä”. Jätä muuttosiivous meille niin sinulta tippuu yksi taakka harteiltasi.

Tilaatpa muuttosiivouspalvelun sitten vanhaan tai uuteen asuntoon olemme apunasi.

Raivaussiivous

Tarjouspyyntö

Palvelun tiedot

Kohteen tiedot

Asiakkaan tiedot