Palaute

Saamaamme palautetta:

Ikkunat puhtaat, kiitokset!
-Taina Jarikka-

Yhteistyö oli helppoa ja vaivatonta. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Osaavaremonttisiivouksen ammattilainen, suosittelen!
-Kirsi Viitanen-

Harkitsimme ensin itse pestä asuntomme ikkunat, mutta päätimme ottaa ikkunanpesun palveluna. Tätä ei tarvinnut katua, Ikkunanpesijä hoiti homman ammattitaitoisesti ja ripeästi. Hintansa arvoinen palvelu!
-Taina Ruokonen-

Homma toimi niin kuin piti ja nyt näkee ikkunoistakin ulos kun on puhtaat!
-Timo Tarvainen-

Kiitos Alexille hyvästä työstä kotonani Juhana Herttuan tiellä Koskelassa 16.5.2018. Alex oli riuskaottinen ja työteliäs siivooja, saimme sovitun homman tehtyä kahdessa ja puolessa tunnissa! 🙂 Nyt odottelen laskua lähetettäväksi! 🙂
-Jussi-Heikki Mäenpää-

Asiakaspalvelu oli ripeää ja tietoa tuli riittävästä koko ajan.
Siivoojat tosin olivat myöhässä 30min , mutta tästäkin ilmoitus.
Muuttosiivous tehtiin niin kuin oli sovittu.
-Matias Stenholm-

Todella tehokas ja mukava ikkunanpesutiimi. Parvekelasit puhtaat kiitos pesijöille. Tänne jäi myös teidän ikkunanavain.
-Jarmo Ählberg-

A gift to myself, a clean house for the holidays. Thank you this was very helpful and quality was good.
-Andrei Belov-

Tilasimme allergiasiivouksen ja olemme eritäin tyytyväisiä työn laatuun sekä ammattitaitoon.
Meillä  oli kissoja ja olimme melko varmoja ettei kaikia karvoja saada pois. Laatu ja hinta kohtasivat tässä työssä.
-Heini Jääskeläinen-

Äidilleni tilattiin teiltä siivooja, joka tekisi joulusiivouksen hänen puolesta, sillä meidän täytyi mennä pappani hautajaisiin 22.12. Siinä stressissä se olisi ollut äidilleni todella tärkeää. hänen piti tulla siivoamaan 20.12.2017. Ensin soititte siskolleni, joka siivouksen oli tilannut, että siivooja on sairastunut. No ei siinä mitään, sanoitte että tulette luultavasti 22. Pvä ja olette yhteydessä vielä. Siskoni yritti soittaa teille todella monta kertaa, hänelle ei enään ikinä vastattu.
-Inka Latvala-

Tilasimme ikkunoiden pesun lyhyellä varoitusajalla ja olimme yllättyneitä että tämä järjestyi. Asiakaspalvelu toimi erittäin hyvin ja palvelun laatu oli hyvää. Ainut miinus oli että siivoojat olivat 30min myöhässä sovitusta, mutta ikkunat tulivat puhtaaksi.
-Teemu Liukkonen-

 

Ikkunani pestiin 10.4.2017 . Työ tapahtui nopeasti, tekijät olivat kohteliaita ja jälki on moitteetonta, joten kiitos vain.
Tekijöiltä jäi parvekkeelle pieni metallilasta, jolla kai puhdistetaan ikkunalaseista likaa. Sen voi noutaa kun olen kotona, kannattaa soittaa ensin.
-Eeva Niinivaara-

 

Tilasimme allergiasiivouksen uuteen asuntoon jossa oli tehty remontti. Hienojakoista pölyä oli kaikkialla ja olimme hyvin skeptisiä aluksi muutaman pienen vastoinkäymisen johdosta. Mutta lopputulos oli erinomainen. Kyllä sen huomaa kun ammattilainen hoitaa homman, pölynimurikin oli niin tehokas että meinasi matot lähteä matkaan 🙂
-Tuomas Timonen-

 

Asunto oli priimakunnossa, Kiitos vielä!
-Jasmin Luukkanen-

 

Meille tehtiin muuttosiivous kyseisen firman toimesta ja kaikki meni ihan ok, ei valittamista. Tosin mielestäni käytetty aika hieman yli odotusten mutta pääasia että tuli siistiä.
-Christian Åberg-

 

Tilasimme kodin ylläpitosiivouksen kerran viikossa ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun. Palvelun taso on koko ajan parantunut mikä on tietysti selvää koska siivojalle tulee paikat enemmän tutuksi. Hintaansa nähden palvelun taso yli odotusten.
-Jorma Jokiranta-

 

”Olemme tilanneet viikottaisen ylläpitosiivouksen ja ainakin tähän asti kaikki on sujunut hyvin muutamaa alussa eteen tullutta haastetta lukuun ottamatta. Palvelu paranee tietenkin koko ajan kun siivojalle tulee kotimme tutummaksi. Kyllähän tämä omaa elämää helpottaa kummasti kun siivouksesta jäänyttä aikaa voi nyt hyödyntää muihin tehtäviin 🙂 ”
-Leena Kuokkanen-

 

”Olimme kovin epätoivoisia remottisiivouksen jälkeen kun hienojakoista pölyä oli joka paikassa. Päätimmekin tilata Clean4u:lta remonttisiivouksen ja olemme erittäin tyytyväisiä työn lopputulokseen. Vaikka asunnossamme on neliöitä 125 niin siitä huolimatta oli jokainen kolo otettu todella tarkasti. Suosittelen!”
-Mari Kangas-

 

”Tilasin allergiasiivouksen kotiini ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Siivooja tosin oli lähes 30min myöhässä sovitusta aloitusajankohdasta mutta jälki oli ihan ok.”
Joonas Isoaho

 

”Hyvää jälkeä tekivät kyllä ja erittäin pirteä henkilökunta:)
Tilasimme kertasiivouksen tulevia juhlia varten ja jälki oli sen verran hyvää että päätimmekin ottaa jatkuvana palveluna kuukaussiivouksen.
Erittäin paljon positiivisia asioita palvelussa joihin en ole ennen törmännyt.”
-Riitta Saarinen-

 

”Puhdasta tuli ja kaikki meni niinkuin pitikin. Erityinen kiitos siivojalle joka sai kylpyhuoneen taas kiiltämään. Itse olin jo menettänyt toivoni 🙂 ”
-Johanna Uusivirta-

 

”Tilasin loppusiivouksen 170 neliöiseen omakotitaloon. Lopputulos oli hämmentävän tehokasta.. Aikaa kului vain vaivaiset neljä tuntia ja lopputulos oli erinomaista. Jos minulla vain olisi ollut aineet ikkunanpesuun olisin ottanut nekin samalla kerralla. Arvosanani on täysi 10”
-Claus Lönnberg-

”Haluaisin antaa palautetta työntekijästänne, joka pesi meidän ikkunat 12.5.2018 Jätkäsaaressa. Tekijä saapui ajoissa ja oli kohtelias. Hän on selvästi sitoutunut työhönsä ja työnjälki oli nopeaa ja moitteetonta, 10 pistettä. Toivon, että hän pysyy firmassanne, koska hän on parasta mahdollista mainosta teille.”
-Nina Tolonen-

 

Olen todella allerginen kissoille ja pettymyksekseni huomasimme että uudessa asunnossa ei oltu tehty riittävän hyvää siivousta siten että alerginen ihminen voisi muuttaa sisään. Saimme Clean4u:lta erittäin ammattitaitoista palvelua ja ennen tilausta varmistimme allergialiitolta kyseisen firman referenssit. Ei turhaan suositeltu kyseistä firmaa, aivan mahtavalla ammattitaidola suoritettu siivous ja iso kiitos myös aikataulujen joustavuudesta
-Anna Palonen-

 

Anna palautetta:

Kaikki * tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.