Etusivu

Kotisiivousta

Siivous
Turku, Raisio, Kaarina.

Clean4U tarjoaa
loppuvuoden siivoukset -20 % ALE. 

Halpa ja ammattitaitoinen siivous. Kuulostaako mahdottomalta?

Meiltä onnistuu takuuvarmasti ammattitaitoinen siivous ilman piilokuluja kilpailukykyiseen hintaan.

Haluamme että voitte jättää huolehtimisen ja tarjoammekin siivoustakuun jos et ole tyytyväinen lopputulokseen tarjoamme uuden siivouksen maksutta.
Puhtaan lopputuloksen, edullisen hinnan lisäksi tarjoamme kaupan päälle hymyn ja se ei maksa mitään.
Olipa kyse muuttosiivouksesta, remonttisiivouksesta tai perusteellisesta kotisiivouksesta olemme siihen oikea valinta. Vuonna 2018 kotitalousvähennyksen osuus nousi ja nyt voit vähentää jopa 50% työn hinnasta.

katso_hinnat

pyydä tarjous

Siivous yrityksille

Kuntosalien siivousta ja toimistosiivousta Turku, Raisio, Kaarina

Tarjoamme mm. Kuntosalien siivousta ja henkilökuntamme työsuhde-edun johdosta jokainen työntekijämme on kuntosaliharrastaja, joten kuntosalit ovat jo entuudestaan tuttuja ja kotoisia paikkoja työntekijöillemme. Asiakkaitamme ovat suuret kuntokeskukset joten jos etsit luotettavaa kumppania kuntosalisiivoukseen niin me olemme paras vaihtoehto. 100% tyytyväisyystakuu.

Yrityssiivousta tarjoamme Turussa, Raisiossa ja Kaarinassa. Yrityssiivouksen lähtökohtana on aina kartoittaa asiakkaan tarve ja määritellä tarjous asiakkaan ehdoilla. Meidän suurin etumme on että pelaamme yhteen tiiminä ja työntekijöiden vaihtuvuus on pieni. Pyrkimyksenä on aina pitää sama siivooja samassa kohteessa pitkiä ajanjaksoja, joka mahdollistaa sen että jokainen siivooja tuntee oman kohteensa käytännöt ja toimintatavat kuin omat taskunsa.

lisatietoa
yrityssiivousta

CLEAN4U tarjoaa myös LVI-palveluita kuten esim. astianpesukoneen ja pyykinpesukoneen asennuksia. Kun tilaat kaksi palvelua, siivous ja pesukoneen asennus/irroitus annamme lisäalennusta hintaan.

Kaikki työntekijämme koulutetaan tehtävään ja ammattitaitoa pidämme yllä jatkuvalla laadun seurannalla.
Yrityksellämme on vastuuvakuutus joka korvaa vahingon, jonka vakuutuksenottaja aiheuttaa toisen ihmisen tai yrityksen omaisuudelle. Esim. Jos sattuu vesivahinko.

katso_hinnat