clean4u logo

Remonttisiivous
Turku, Raisio, Kaarina

Luotettavaa ja ammattitaitoista remonttisiivousta

Remonttisiivous on syytä jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Remontista aiheutuva hienojakoinen pöly leviää koko asuntoon lattialistoista aina kaappien sisäosiin asti. Näin ollen siivous on hyvin vaativaa ja vaatii pitkäjänteisyyttä. Siivoukseen tulee käyttää ammattilaisten työvälineitä kuten HEPA –pölynimuria. Koti-imurilla ei saa toivottua lopputulosta aikaiseksi päinvastoin tällöin useasti vain pahennetaan tilannetta.

Remonttisiivous pyyhintä

Remonttisiivous

Meidän suositus olisi että siivous jaettaisiin kahteen osaan. Ensimmäisenä päivänä puhdistetaan (imurointi + pyyhintä) kaikki ulko- ja sisäpinnat lattiasta kattoon ja toisena päivänä tehdään tarkistuskäynti pölyn laskeuduttua. Siivous on mahdollista aloittaa vasta kun tila on täysin valmis. Koneita, laitteita tai muita rakennusmateriaaleja ei kohteessa voi olla kun siivous aloitetaan.

Jätä siis suosiolla remonttisiivous meidän huoleksemme ja ota yhteyttä.

Remonttisiivous sisältää

Remonttisiivous sisältää

Keittiö

Kylpyhuone ja WC

Lisäpalvelut

Remonttisiivouksen aikataulutus

Hoidamme uuden asunnon loppusiivoukset sekä remontoitavan asunnon pölynpoiston. Meidän suositus on siivouksien jako kahteen päivään jos neliömäärä yli 80. Harvoin selvitään yhdellä siivouskerralla kun tavoitteena pölytön loppusiivous. Toisen päivän siivouksen voi myös asiakas suorittaa itse, sillä tämä ei edellytä ammattilaisten käyttämiä välineitä. Ensimmäisellä siivouskerralla usein saadaan suurin osa pölystä pois, mutta siivouksen pölytön lopputulos on meidän suositusten mukaisesti varmistettava toisella ns. tarkistuskäynnillä ennen asunnon käyttöönottoa ja huonekalujen sisälle tuontia.

Remonttisiivous kalusto

Tarjouspyyntö

Palvelun tiedot

Kohteen tiedot

Asiakkaan tiedot