Muuttopalvelu
Helsinki, Espoo, Vantaa

Muutot ammattitaidolla

Move4U rientää apuun niin pienissä kuin suurissa muutoissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Hoidamme pienet ja suuret muutot ripeästi, luotettavasti sekä edullisesti. Muuttopalvelu räätälöidään yksilöidyn tarjouksen mukaisesti asiakkaan valitsemista muuttopalveluista. Tarjoamme kotiisi muuttolaatikot ja materiaalit toiveidenne mukaisesti.

Tarjoamme lisäpalveluna myös tavaroiden hävitystä/kierrätystä, muuttosiivouksen sekä astianpesukoneen asennus ja irroitus sekä pyykinpesukoneen asennus ja irroitus. Voimme myös kuljettaa raskasta irtaimistoa kuten pianot, kassakaapit yms.

Voimme myös tulla kartoittamaan kotinne muuttoavun tarpeen. Arviointikäynnit ovat ilmainen palvelu eikä sido teitä mihinkään.

Arviointikäynti on tarpeellinen

Muuttosiivousta ripeästi

Muuttopalvelusta apua kiireeseen

Onko muuttopäivä lähestymässä ja aika ei tunnu riittävän kaikkeen mitä muuton ympärillä on, stressi ja aikataulut painaa päälle. Haluamme olla teidän apunanne ja tarjoamme niin muuttoapua sekä muuttosiivousta edulliseen pakettihintaan. Muuttaminen on aikaa vievää ja siihen liittyy monta muistettavaa ja tehtävää. Muuttopalvelumme sisältää kaiken mitä tarvitset sujuvampaan ja ripeään muuttoon.

Muuttopalvelumme työntekijät ovat hyväkuntoisia ja tehokkaita muuttoalan ammattilaisia. Kaikille työntekijöille järjestetään perehdytysjakso muuttopalvelujen tehtäviin ja kaikki työntekijämme omaavat vankan kokemuksen muutoista.

Muuttolomake

Henkilötiedot

Lähtöpaikka

Kohdepaikka

Muut tiedot