Pyykinpesukoneen asennus Helsinki, Espoo, Vantaa

Jätä pyykinpesukoneen asennus ammattilaisille

Pyykinpesukoneen asennus kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi , sillä kotivakuutukset eivät kata asennusvirheistä aiheutuvia vahinkoja, jos asukas on suorittanut asennuksen itse.
pyykinpesukoneen asennus

Pyykinpesukoneen asennus sisältää

Normaalista käyttökunnosta poikkeavat lisäasennukset ja -määritykset käsitetään lisätöinä, joista asentaja laskuttaa vastaanottajaa erikseen.

Asennettava huolellisesti

Pesukone asennetaan sille kuuluvaan tilaan ja tasapainotetaan vatupassilla. Vesi- ja poistoletkut asennetaan siten, etteivät ne jää kiristyksiin ja ettei hankaamisesta johtuvaa kulumista tapahdu. Asentaja varmistaa, että liitännät ovat tiiviit eikä vesivuotoja tapahdu.

Monet taloyhtiöt vaativat pyykinpesukoneen asentamiseen ammattilaisen. tähän syynä usein vakuutusyhtiöt, jotka hylätä vakuutuskorvauksen mahdollisen vahingon sattuessa. Väärin asennettu pesukone voi aiheuttaa vesivahingon. LVI4U asentajat varmistavat aina tehtyjen liitosten kytkennät siten ettei vesivahinkoja pääse syntymään.

Huomiotavaa

Mikäli pesukone ei mahdu sille varattuun paikkaan, ei asennusta voida suorittaa. Kalusteasennukset ovat mahdollisia, mutta näistä on sovittava aina etukäteen. Lisätöillä erillinen tuntihinta, joka sovitaan AINA etukäteen asiakkaan kanssa.

Mikäli asennus ei ole mahdollinen ilman lisäosia on nämä mahdollista hankkia asentajalta paikan päällä. Mahdollisia lisäosia ovat: Adapteri vesihanan ja pesukoneen letkun väliin, joko ½ tai ¾ liitin. Uusi poistoletku, tiivisteet jos ne puuttuvat.

Vinkkejä pyykinpesukoneen turvallisempaan käyttöön

Pyykinpesukoneen asennus ei sisällä

Mikäli asennuksen suorittamiseksi tarvitaan pientarvikkeita, jotka eivät ole toimitettavan laitteen mukana (esimerkiksi jatkojohtoja, kiristimiä,adaptereita, tiivistimiä tai kaapeleita), asentaja toimittaa ne mahdollisuuksien mukaan.
pyykinpesukoneen asennus

Tarjouspyyntö

Palvelun tiedot

Kohteen tiedot

Asiakkaan tiedot